Tko smo

Financijski centar GROŠ d.o.o. nastao je nakon dugogodišnjeg promišljanja i analiza potreba tržišta i poslovnog okruženja tvrtki i pojedinaca koji djeluju u svijetu businessa.

Nikada prije se od managera i poduzetnika nisu očekivala tako opsežna i raznovrsna znanja u svim segmentima poslovanja, pa tako i u razumijevanju financija, marketinga, ljudskih potencijala, računovodstva, kao i mnoštva zakonskih, poreznih i inih propisa. Uviđajući ove potrebe, financijski centar GROŠ d.o.o. ponudio je poduzetnicima cijelovitu pomoć u širokom području suvremenog upravljanja, stavljajući naglasak na računovodstvo, poslovno, porezno i financijsko savjetovanje, planiranje i analizu poslovanja, te posredovanje u odnosima poduzetnika s poslovnim partnerima, bankama, državnim i javnim institucijama, te ostalim subjekima u svojoj okolini.

Ako upravo sada započinjete svoje poslovanje ili tek razmišljate o njemu, obratite nam se s punim povjerenjem i osigurajte si kvalitetnu podršku i dobar start. Ukoliko ste na nekoj prekretnici u svom poslovanju, spremate se zakoračiti na višu stepenicu, uvodite neke poslovne, tehničke, kadrovske ili organiacijske promjene, ili jednostavno niste zadovoljni dosadašnjim radom, nazovite nas i dogovorite neobavezan sastanak na kojem ćemo utvrditi kako Vam najbolje možemo pomoći.

Financijski centar GROŠ d.o.o. omogućava Vam da svoja znanja, vrijeme i snagu usmjerite prema osnovnoj djelatnosti, kako bi vrhunskom kvalitetom i usmjerenošću na svog kupca zadovoljili sve zahtjevnije potrebe tržišta i ostali konkurentni i u ovim turbulentnim poslovnim vremenima, a problematiku zahtjevnih računovodstvenih, financijskih, poreznih i zakonskih znanja i vještina prepustili pouzdanom partneru vašeg poslovanja – Financijskom centru GROŠ d.o.o.