Centar za poljoprivrednike

Danas, više nego ikada prije, poljoprivreda dobiva na važnosti u gospodarskom razvoju Republike Hrvatske. Dnevno smo zatrpani bezbrojnim informacijama, savjetima i preporukama, koji kod poljoprivrednika izazivaju sve veću zbunjenost, pa ponekad i strah za vlastitu egzistenciju i budućnost svog gospodarstva.

Svjesni svih nadolazećih promjena uzrokovanih pristupanjem Europskoj uniji, uvidjeli smo potrebu formiranja “Centra za poljoprivrednike” koji bi bio na raspolaganju poljoprivrednicima u realizaciji svih njihovih zahtjeva proizašlih iz svakodnevnog poslovanja, a sa ciljem unaprijeđenja i efikasnijeg poslovanja gospodarstava, kao i ostvarivanje svih benificija koje su im na raspolaganju, kako u predpristupnom razdoblju, tako i u vrijeme ravnopravnog članstva u Uniji.

Položaj poljoprivrednih proizvođača u poreznom sustavu uređuje se poreznim zakonima i propisima, a koji puno puta poljoprivrednicima predstavlja nepremostiv problem u ostvarivanju tih prava. Često se događa da ih i ne ostvarite, jer niste ni znali da na ista imate pravo ili ste za njih prekasno saznali, ili pak niste znali kako da ih realizirate.

Svi smo svjesni da potreban novac za ostvarenje vlastitih težnji o konkurentnom i učinkovitom poljoprivrednom gospodarstvu nije nedostižan san, već da leži u predpristunim i pristupnim fondovima EU-a, kao i u ponudi banaka i HBOR-a na hrvatskom financijskom tržištu, ali isto tako ste svjesni da bi ostvarili sve ponuđene mogućnosti, u najmanju ruku morate imati team eksperata u vlastitoj obitelji.

Uvidjevši sve ove probleme, osmislili smo ovaj Centar, koji Vam stoji na raspolaganju za sve Vaše probleme, pitanja i potrebe na koje naiđete u svom poslovanju, a team naših stručnjaka potrudit će se udovoljiti svakoj od tih potreba i olakšati Vam funkcioniranje u sve turbulentnijim vremenima kako bi se Vi posvetili poljoprivrednoj djelatnosti i tu, kao stručnjaci ostvarili najbolje rezultate, dok se o administrativnim, zakonskim i svim ostalim poslovima, za Vas brine Vaš “Centar za poljoprivrednike”.

Sve na jednom mjestu

1. Računovodstveno – knjigovodstvene usluge
2. Poslovno savjetovanje pri organiziranju i vođenju gosporadstva
3. Stručna pomoć kod ostvarivanja potpora u poljoprivredi
4. Izrada investicijskih projekata
5. Prikupljanje i izrada cjelokupne dokumentacije pri realizaciji kredita kod banaka, HBOR-a, predpristunih fondova EU i slično
6. Posredovanje i zastupanje kod banaka, poreznih vlasti, državnih institucija i ostalih gospodarskih subjekata
7. Obrada cjelokupne poslovne dokumentacije prije i tijekom poslovanja
8. Tumačenje zakonskih i drugih propisa